Universal schimba planurile lansarii filmului Steve Jobs

Universal schimba planurile lansarii filmului Steve JobsUniversal, casa de productie din spatele filmului Steve Jobs, a anuntat in cursul acestui weekend intentia de a schimba planurile privind lansarea peliculei in intreaga lume, astfel ca el nu va mai fi disponibil peste tot pe glob incepand cu 9 octombrie.

Mai exact, cei de la Universal doresc sa lanseze filmul Steve Jobs pe 9 octombrie doar in New York si Los Angeles, urmand ca disponibilitatea sa sa fie extinsa o saptamana mai tarziu in ante orase din tara, lansarea natilanala  urmand a avea loc pe data de 23 noiembrie in SUA.

Lansarea nationala din SUA a filmului Steve Jobs ar fi trebuit sa coincida cu lansarea internationala, insa daca Universal si-a schimbat planurile in ceea ce priveste SUA, atunci exista o mare posibilitate ca acestea sa fi fost schimbate inclusiv in ceea ce priveste lansarea internationala.

Universal Pictures has tweaked its release pattern for “Steve Jobs,” opting to release the biopic only in New York and Los Angeles on Oct. 9. Previously, the studio had planned on a nationwide release on Oct. 9. But it’s decided that it will expand “Steve Jobs” to additional North American markets on Oct. 16 and then go nationwide on Oct. 23.

Cei de la Universal nu au explicat in vreun fel schimbarea planurilor, nici intentiile lor privitoare la lansarea internationala, asa ca deocamdata nimeni nu stie daca ea va mai avea loc pe data de 9 octombrie, sau va fi amanata pentru data de 23 octombrie.