Microsoft Surface Pro 4 – specificatii, pret, lansare

Microsoft Surface Pro 4 specificatii pret lansareMicrosoft Surface Pro 4 a fost anuntata acum cateva minute de catre compania Microsoft, noua tableta fiind gandita pentru a aduce o experienta complet noua pentru cei care sunt interesati sa incerce dispozitivele mobile cu Windows 10.

Tableta Microsoft Surface Pro 4 este prezentata ca fiind cu pana la 50% mai rapida decat MacBook Air-ul celor de la Apple, ea avand si un sistem de racire hibrid care a permis implementarea unor chip-uri mai puternice pentru care nu este nevoie de generarea de zgomot pentru a le raci.

Microsoft Surface Pro 4 are un ecran de 12.3 inch, cu 0.6 inch mai mic decat cel al iPad Pro, insa are un procesor Intel de generatia a 6-a, 16 GB RAM si 1 TB spatiu de stocare, specificatiile fiind cu mult peste cele ale MacBook Air, cel putin in modelul prezentat de Microsoft.

Microsoft Surface Pro 4 – specificatii, pret, lansare

Microsoft Surface Pro 4 specificatii pret lansare 1

Microsoft Surface Pro 4 are deasemenea un cititor de amprente pentru securitate imbunatatita, iar desigur ca nu putea lipsu un pen imbunatatit, acesta avand 1024 puncte de presiune si o baterie care are o autonomie de 1 an de zile, ea neputand fi schimbata.

Comparand Surface Pro 4 cu MacBook Air, cei de la Microsoft spun doar ca produsul lor este mai bun, insa citeaza doar performantele si probabil pen-ul pentru introducerea de informatii, partea interesanta fiind ca Microsoft refuza sa faca o comparatie cu iPad Pro.

Microsoft Surface Pro 4 specificatii pret lansare 2

Conform celor de la Microsoft, Surface Pro 4 nu intra in categoria tabletelor clasice, produsul fiind integrat de catre compania Microsoft in categoria ultrabook-urilor, iar in baza specificatiilor pe care le are nu prea exista motive pentru contraziceri.

Surface Pro 4 are doar 8.4mm grosime, cu 1.5 mm mai mult decat iPad Pro, are 5 milioane de pixeli fata de 5.6 milioane cat are iPad Pro, vine cu o noua tastatura Type Cover care are un trackpad de sticla integrat, per total specificatiile fiind peste cele ale iPad Pro.

Microsoft Surface Pro 4 specificatii pret lansare 3

Microsoft Surface Pro 4 va fi disponibila pentru precomanda incepand din data de 7 octombrie la preturi incepand de la 899 de dolari, livrarile urmand a incepe in 26 octombrie.