FIlmul Steve Jobs este extraordinar!

FIlmul Steve Jobs este extraordinarFilmul Steve Jobs este extraordinar conform fostului CEO Apple, John Sculley, acesta avand ocazia de a vedea filmul inaintea lansarii din cinematografe, aceasta urmand a avea loc maine in doar doua orase din SUA.

Cand spune ca filmul Steve Jobs este extraordinar, fostul CEO al Apple se refera la faptul ca pelicula are foarte multa valoare artistica, insa nu prezinta realitatea celor intamplate cu cateva decenii in urma si doar o parte din personalitatea celebrului co-fondator Apple, Steve Jobs.

Sculley sustine ca Steve Jobs era un perfectionist, insa aceasta este doar una dintre partile personalitatii sale, el avand un simt al umorului foarte bine dezvoltat, fiind foarte apropiat de colaboratorii sai si avand grija ca acestia sa aiba o situatie foarte buna in cadrul Apple.

Sculley sustine ca aceste din urma parti ale personalitatii lui Steve Jobs nu sunt prezentate in film, Tim Cook facand aceleasi afirmatii cu doar cateva saptamani in urma, deci e clar ca filmul Steve Jobs prezinta in principal o fictiune creata de catre Aaron Sorkin.

It’s extraordinary entertainment, [but] was really taking one aspect of Steve Jobs’s personality. Part of his personality was he was a passionate perfectionist, but there were so many other parts […] The young Steve Jobs that I knew had a great sense of humor. He was on many occasions, when we were together, very warm. He cared a lot about the people he worked with and he was a good person. So, I think those aren’t the aspects that are focused on in this movie … 

 

Continuand sa isi sustina ideea, Sculley sustine ca filmul Steve Jobs prezinta doua intalniri dintre el si fostul co-fondator al Apple dupa plecarea sa din cadrul companiei, insa in realitate doar o singura intalnire a existat, cealalta fiind inventata de catre scenaristul Aaron Sorkin.

Sculley nu a dorit sa detalieze discutia cu Steve Jobs in acea intalnire, insa spune ca filmul Steve Jobs nu prezinta nici pe departe adevarul, deci acea scena este din nou pura creatie a scenaristului in baza imaginii pe care el si-a facut-o despre Steve Jobs.

While the movie depicts two subsequent encounters between Jobs and Sculley after Jobs left Apple, in reality, there was only one. Sculley declines to reveal what Jobs said at that meeting, but he says of the film’s depiction, “There was a lot of creative license taken.”

Deocamdata nu se stie cand va fi lansat filmul Steve Jobs in intrega lume, insa el devine din ce in ce mai interesant prin prisma controverselor pe care le genereaza in legatura cu Steve Jobs.

Articolul precedentDeleteForever aduce noi functii pentru poze
Articolul următorAnimator aduce animatii pentru iconitele aplicatiilor
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.