Animator aduce animatii pentru iconitele aplicatiilor

Animator animare aplicatiiAnimator este un tweak creat special pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile care ruleaza iOS 8, el oferindu-ne posibilitatea de a implementa animatii pentru iconitele aplicatiilor instalate in terminalele noastre.

In clipul video de mai jos puteti vedea exact cum functioneaza aceste animatii si vorbim despre o serie de miscari predefinite create de catre dezvoltatorul Animator, noi avand doar posibilitatea de a alege exact ceea ce dorim sa vedem si nimic mai mult de atat, din pacate.

Animator is a tweak that will animate with style icons. The animation will be giving me on every single icon, and combines 7 types of animation, all different from each other !! Become animated and fun to your SpringBoard! The icons will be animated in random mode also in the dock, and apply eight different animations mixed with each other on the icons to give a dynamic, never the same !

Animator aduce 7 tipuri de animatii pentru iconitele aplicatiilor vizibile in ecranul principal de aplicatii si 8 tipuri de animatii pentru iconitele vizibile in dock-ul iOS-ului, astfel ca avem parte de suficienta diversitate pentru a nu ne plictisi de Springboard.

Animator este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.