iOS 9 este misiunea ratata a Apple

iOS 9 misiunea ratata de AppleiOS 9 este misiunea ratata de Apple si spun asta deoarece in primavara acestui an au inceput sa apara primele zvonuri privind noua versiune a sistemului de operare, ele spunand ca inginerii Apple se concentreaza pe rezolvarea problemelor de functionare ale versiunilor anterioare si pe imbunatatirea performantelor.

Daca in ceea ce priveste performantele putem spune ca lucrurile stau bine, in ceea ce priveste rezolvarea problemelor putem spune ca iOS 9 este misiunea ratata a Apple deoarece fata de iOS 8 diferentele sunt minore in ceea ce priveste rezolvarea problemelor existente in sistem.

Din primavara si pana in toamna ni s-a spus in repetate randuri ca iOS 9 nu va avea la fel de multe probleme precum iOS 8, insa totul a fost doar o campanie de marketing dusa de catre Apple prin diversii jurnalisti pe care ii “tine sub aripa sa”, realitatea fiind diferita de zvonuri.

iOS 9 este misiunea ratata a Apple

De la probleme cu autonomia bateriei, probleme cu apeluri telefonice, probleme cu backup-urile, probleme cu inchiderile subite sau probleme cu Touch ID, iOS 9 este departe de a fi o versiune buna a unui sistem de operare iOS dezvoltat de catre compania Apple pentru iDevice-uri.

Daca actualizarile anterioare majore ale iOS aveau doar unele probleme cu autonomia si anumite functii, totul fiind rezolvat rapid si usor de catre Apple, iata ca in iOS 9 problemele par sa fie mai mari si mai multe decat in oricare dintre versiunile anterioare ale iOS.

Mai mult decat atat, compania Apple lanseaza actualizari peste actualizari intr-un ritm alert si testeaza versiunile beta cu 2 – 3 luni inaintea lansarii, chiar daca vorbim despre actualizari intermediare, insa nimic nu pare sa o ajute sa rezolve problemele noastre.

Din pacate sunt de parere ca in anii urmatori problemele vor continua in acelasi stil deoarece iOS-ul pare sa fi devenit greu de adminsitrat pentru compania Apple, asa ca nu va puteti astepta la actualizari fara probleme.