iPad Pro a fost certificata pentru vanzare

iPad Pro certificata vanzareiPad Pro este prima tableta iPad cu ecran de 12.9 inch dezvoltata de catre compania Apple, ea fiind prezentata in luna septembrie, lansarea oficiala urmand a avea loc in luna noiembrie impreuna cu iOS 9.1.

Inainte ca iPad Pro sa fie vanduta efectiv pe piata, compania Apple avea nevoie de certificarea autoritatilor americane pentru a o pune in distributie, iar ea a venit in cursul acestei zile, cei de la FCC publicand documentatia de certificare a iPad Pro pentru vanzare pe piata.

Conform celor de la FCC, o tableta iPad Pro cu numarul de cod A1652 a fost verificata de catre ei, ea avand Bluetooth 4.2, Wi-FI 802.11 a/b/g/n/ac si LTE de categoria 4, deci tableta va fi capabila sa navigheze pe internet prin retele 4G LTE la doar 150 Mbps.

iPhone 6S si iPhone 6S Plus au fost lansate cu suport pentru retele 4G LTE de 300 Mbps, insa iPad Pro nu are suport pentru asemenea viteze, decizia celor de la Apple de a oferi tehnologii utilizate in terminalele iphone lansate anul trecut fiind interesanta si destul de ciudata.

Oficial compania Apple nu a anuntat cand va incepe sa vanda iPad Pro pentru utilizatori, insa daca zvonurile aparute saptamana trecuta se vor adeveri, atunci tableta ar trebui sa apara la inceputul lunii noiembrie.