Samsung Galaxy S7 ar avea carcasa din magneziu

Samsung Galaxy S7 carcasa magneziuSamsung Galaxy S7 ar putea avea o carcasa din magneziu anul viitor, compania Samsung intentionand sa inlocuiasca actuala carcasa din aluminiu 6013, pastrand totusi sticla folosita pe spatele terminalului, asa cum se intampla cu actualele modele.

Anul acesta iPhone 6S are o carcasa din aluminiu 7000 care impiedica indoirea usoara a dispozitivului, iar pentru Samsung Galaxy S7 coreenii aveau nevoie de o carcasa cel putin la fel de puternica, asa ca din cate se pare magneziul este aliajul ales pentru viitorul terminal.

Va spuneam ieri ca Samsung Galaxy S7 ar putea fi lansat in ianuarie de catre compania coreeana, iar daca acest lucru este adevarat, atunci in acest mment specificatiile tehnice ale produsului ar trebui sa fi fost deja stabilite, asa ca informatia ar trebui sa fie cat se poate de valida.

Luna trecut au aparut primele zvonuri privind folosirea magneziului in carcasa Samsung Galaxy S7, iar confirmarea lor de acum aduce putina siguranta pentru zovn, dar readuce in discutie faptul ca design-ul Samsung Galaxy S7 urmeaza sa fie extrem de apropiat de cel al Samsung Galaxy S6.

In ceea ce priveste specificatiile tehnice Samsung Galaxy S7, deocamdata se speculeaza ca terminalul ar urma sa vina echipat cu un ecran de 5.7 inch, un chip Qualcomm Snapdragon 820 sau Exynos M1, utilizarea a doua camer eprincipale fiind deasemenea posibila.

Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy S7 va fi mai rezistent anul viitor, desi teoretic n-are nevoie de o crestere a rigiditatii din moment ce nu se indoaie usor, insa acesta va fi unul dintre punctele de lauda pentru lansarea viitorului terminal in momentul prezentarii de catre Samsung.