ION Belt cureaua care iti incarca smartphone-ul

ION Belt curea incarcare smartphoneION Belt este cureaua inteligenta care este capabila sa-ti incarce smartphone-ul atunci cand nu ai o baterie externa sau o priza prin preajma, iar in clipul video de mai jos veti vedea exact despre ce este vorba.

In clip este prezentat un prim prototip al ION Belt, creatorul ei sustinand ca in interiorul unei curele normale a reusit sa introduca o serie de baterii si doua porturi pentru incarcarea lor si a altor terminale mboile sau incarcatoare, deci ideea in sine este destul de simpla.

Cureaua inteligenta ION Belt are totusi un sistem proprietar care protejeaza bateriile in timpul purtarii curelei, el implicand acoperirea lor intr-un suport metalic, care ar putea fi totusi destul de incomod in timpul miscarii in aer liber sau in timp ce posesorilor lor se aseaza pe un scaun.

In ciuda acestui lucru, ideea de a avea baterii externe incluse direct intr-o curea este destul de buna pentru ca vorbim despre un accesoriu pe care foarte multi barbati il poarta, deci bateriile externe nu ar mai ocupa spatiu inutil prin buzunare sau diverse genti.

Avand in vedere ca ION Belt este deocamdata abia un prototip, va trece ceva timp pana cand aceasta curea inteligenta va fi inclusa macar intr-un proiect de finantare, asta daca sistemul gandit de catre creator va fi sigur pentru folosirea zilnica a utilizatorilor.

https://www.youtube.com/watch?v=U4Z7Mfl7Ijc