Prima Pagina baterie externa Asa Arata Interiorul unei Baterii Externe False de “10400 mAh”

Asa Arata Interiorul unei Baterii Externe False de “10400 mAh”

Interiorul unei baterii externe false este prezentat in detaliu pentru a ni se arata cum sunt fabricate aceste accesorii extrem de populare in acest moment.

Interior Baterii Externe False

Bateriile externe pentru smartphone-uri sunt extrem de populare pentru ca putina lume reuseste sa obtina autonomia dorita de la propriul smartphone, asa ca apeleaza la produse de acest gen. Chinezii profita de nevoile oamenilor si au inundat pietele globale cu baterii externe contrafacute, care promit o anumita capacitate, dar nu ofera nici pe departe atat.

In clipul video de mai jos puteti vedea cum arata in interior o baterie externa a carui producator spune ca are o capacitate de 10400 mAh, dar care in realitate e mai mica. Aceste tipuri de baterii externe sunt vandute inclusiv in Romania, iar cu cat denumirea producatorului va este mai necunoscuta, cu atat sunt sansele mai mari ca bateria sa fie falsa.

Desigur ca trebuie luat in calcul si pretul, deoarece o baterie externa care costa cativa zeci de LEI si promite o capacitate de 10400 mAh este cu siguranta falsa, si trebuie evitata. Problema nu este totusi doar la capacitate, deoarece bateriile de acest gen si incarca greu telefoanele, cea din clipul video de mai jos livrand chiar sub 1A pentru incarcarea telefoanelor.

Nu stiu daca exista multi posesori de smartphone-uri care nu folosesc baterii externe pentru a extinde autonomia bateriei telefoanelor mobile, insa putini stiu de fapt ce folosesc. Teoretic, nu exista riscuri pentru telefoane daca sunt incarcate folosind baterii externe false, insa exista riscul sa cheltuiti inutil banii pe ceva ce nu ofera ceea ce promite producatorul.

 • amfetamin

  Pe departe cea mai buna firma e Anker la bateriile externe,înmagazinează cam 92% din capacitatea lui. Asta fata de brandurile mai puțin cunoscute unde variază între 50-75%.

 • serban07

  Nu folosesc. Sunt inutile. Eu consum 50% din bateria telefonului într-o zi.

 • krakezu cty

  Serban07, ce faci cu telefonu de consumi jumate din baterie?

 • amfetamin

  Îl ține in vitrină! 😂😂

 • Julian

  1. Da, exista si utilizatori de smartphone care nu utilizeaza baterii ( si nu le țin in vitrina 🙂 );
  2. Cele mai bune sunt cele de la Mophie, de departe 😀.