Cel mai frumos iPhone 7C concept (Video)

iPhone 7C conceptCel mai frumos iPhone 7C este prezentat intr-un concept publicat in cursul zilei de ieri pe internet, in clipul video de mai jos fiind aratata ideea unor graficieni italieni cu privire la viitorul smartphone Apple.

Desi ei il numesc in continuare iPhone 6C, in realitate daca acest terminal va fi lansat, el va avea denumirea iPhone 7C sau iPhone 6SC, iPhone 6C fiind de domeniul trecutului in momentul de fata.

Trecand peste denumiri, conceptul pentru iPhone 7C reprezinta o combinatie dintre design-ul iPhone 5C si design-ul iPhone 6, ideea graficienilor fiind foarte interesanta si cu sanse mari de a fi transformata in realitate de catre compania Apple in viitor.

Desigur ca nimeni nu stie daca iPhone 7C va ajunge vreodata pe piata avand in vedere ca lansarea sa este zvonita de cativa ani de zile, insa sunt curios ce parere aveti voi despre design-ul gandit pentru el.

Articolul precedentION Belt cureaua care iti incarca smartphone-ul
Articolul următorCele mai bune si cele mai noi reduceri zilnice : 03.11.2015
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.