Facebook – un numar impresionant de utilizatori

Facebook 1 miliard utilizatoriFacebook are 1 miliard de utilizatori zilnici incepand din vara acestui an conform unor informatii publicate ieri de catre compania americana, acesta fiind un record absolut pentru ea.

Cifra record a fost inregistrata intr-o perioada in care lumea era ocupata cu vacantele, insa se pare ca Facebook a reusit sa isi mentina utilizatorii “legati” de reteaua sa de socializare, astfel ca de atunci zilnic intra peste 1 miliard de oameni pe reteaua Facebook.

Numarul de utilizatori activi ai retelei de socializare Facebook este cu 17% mai mare decat cel inregistrat in aceeasi perioada de 3 luni a anului trecut si dovedeste cat de popular este intregul sistem pentru utilizatorii de pe glob, trend-ul fiind de crestere.

Cu 1 miliard de utilizatori activi in fiecare zi, compania Facebook a raportat ieri ca in ultimele 3 luni a avut incasari de 4.5 miliarde de dolari cu profit de 1.46 miliarde de dolari, majoritatea banilor venind din reclamele vazute de pe terminale mobile.

Incasarile si profitul au crescut cu peste 40% fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar 78% dintre bani au venit din vizualizarea de reclame de pe terminale mobile, asa ca utilizatorii mobili par sa fie cei mai importanti pentru compania Facebook, asa cum este si normal.

1 COMENTARIU