Deschiderea unui Apple Store folosita pentru promovarea donarii de organe

donare organeDeschiderea Apple Store Bruxelles a fost folosita pentru promovarea donarii de organe in Belgia, in clipul video de mai jos fiind prezentat modul in care o agentie publicitara din tara a gandit intreaga campanie.

In clip veti vedea unele persoane care asteapta de foarte multe luni donatori de organe pentru a le ajuta sa se trateze de diverse boli, ele propunandu-le celor care asteapta la coada pentru deschiderea Apple Store sa devina donatori de organe.

Ideea in sine pune in discutie timpul pe care oamenii sunt dispusi sa il piarda asteptand deschiderea unui magazin sau lansarea unui produs cu timpul chinuitor pe care trebuie sa il petreaca un bolnav asteaptand pentru un donator de organie care sa ii salveze viata.

Agentia de publicitate a avut multe idei extrem de curajoase pentru promovarea ideii ca belgienii sa devina donatori de organe, insa din pacate nu stiu cata lume a fost in final convinsa de clipuri video de acest gen care merita promovate pentru mesajul puternic pe care il au.