iOS 9.1 vs iOS 9.2 beta 2 – comparatie performante

iOS 9.1 vs iOS 9.2 beta 2 comparatie performanteiOS 9.2 beta 2 a fost lansat de catre compania Apple zilele trecute, noua versiune a sistemului de operare fiind disponibila impreuna cu iOS 9.2 public beta 2, ambele putand fi testate de catre orice utilizatori in momentul de fata.

Pentru ca iOS 9.1 si iOS 9.2 beta 2 sunt disponibile, astazi vedem si o comparatie a performantelor lor, iar spre surprinderea mea, iOS 9.1 se dovedeste a fi ceva mai rapid decat viitoarea versiune a iOS in momentul de fata, insa doar in anumite task-uri.

Pornirea terminalelor se face mai rapid pe iOS 9.1, iar deschiderea anumitor sectiuni si activarea anumitor functii se face mai repede pe el decat in iOS 9.2 beta 2, asta desi compania Apple a spus ca a imbunatatit performantele iDevice-urilor in noua versiune.

Avand in vedere ca iOS 9.2 este oferit deocamdata in versiune beta pentru utilizatori, trebuie sa fiti constienti de faptul ca performantele sale s-ar putea schimba radical pana in momentul lansarii in versiune finala, asa ca nu trebuie sa va ingrijorati deocamdata.

iOS 9.1 vs iOS 9.2 beta 2 – comparatie performante

Pana una-alta, iOS 9.1 este mai rapid decat iOS 9.2 beta 2 in primele teste de performanta si nu ma astept ca lucrurile sa se schimbe pana in momentul lansarii versiunii finale a sistemului de operare.