Cum activezi notificari LED pe iPhone

activare notificari LED iPhoneTrecerea la iPhone a insemnat pentru foarte multe persoane renuntarea la una dintre functiile favorite existente in alte terminale mobile, mai exact notificarile LED pentru apeluri ratate, notificari din aplicatii, etc.

Desi iPhone-urile nu au un LED frontal care sa clipeasca nervos atunci cand avem alerte necitite in iOS, compania Apple s-a gandit totusi ca blit LED-ul camerei poate fi utilizat in acelasi mod, chiar daca este plasat in carcasa si in 90% din timp e acoperit de o masa.

In ciuda faptului ca activarea notificarilor LED pe iPhone nu este facuta in cel mai bun mod posibil, folosind blit LED-ul camerei puteti afla rapid cand aveti notificari necitite, mai ales daca plasati terminalul cu ecranul pe masa cand sunteti intr-o sedinta sau intalnire importanta.

Accesand Settings > General> Accessibility, Configurari > General > Accesibilitate si activand functia Blit LED pentru alerte, LED Flash for Alerts, veti activa sistemul de notificari LED pe iPhone si de fiecare data cand primiti o alerta acel blit va fi actionat pentru o secunda.

Lumina emisa de catre blit pentru notificarile LED pe iPhone este similara cu cea emisa pentru efectuarea unei poze cu blitul activat, deci vorbim despre o actiune care este suficienta pentru a va atrage atentia in legatura cu ceea ce trebuie sa vedeti pe ecranul terminalului vostru.

Desi activand aceasta functie, care este foarte veche in iOS, veti beneficia de notificari LED pe iPhone, din pacate ea consuma destul de multa energie a terminalelor voastre daca primiti notificari constant, blitul fiind activat la fiecare alerta primita in iOS.

Articolul precedentOS X 10.11.2 El Capitan public beta 3 a fost lansat
Articolul următorFirefox pentru iPhone si iPad a fost lansat
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.