Apple Watch 2 a fost confirmat pentru lansare

Apple Watch 2 confirmatApple Watch 2 a fost confirmat ca fiind in teste in vederea lansarii la principalul producator al Apple Watch pentru compania Apple, Quanta fiind partenerul ales pentru a fabrica acest produs al celor din Cupertino.

CEO-ul celor de la Quanta a confirmat in cursul zilei de miercuri ca Apple Watch 2 este in proces de testare in momentul de fata in vederea lansarii, compania sa si Apple testand impreuna viitorul model al ceasului inteligent in vederea lansarii sale oficiale pe pietele globale.

Din pacate CEO-ul Quanta nu a dezvaluit si ce functii noi ar putea avea Apple Watch 2 pentru utilizatori, insa probabil vom afla detaliile acestea in perioada urmatoare din moment ce produsul este testat in vederea lansarii, dar desigur ca ea nu va avea loc anul acesta.

Barry Lam, Quanta chairman yesterday (11) days in France, said at the meeting pointed out that the company is working with Apple continued to develop new wearable device, the user wants to change behavior, to create consumer will buy the product to sell. Quanta and Apple is currently developing the second generation of the full Apple Watch, expected late next year in the second quarter.

Conform informatiilor venite impreuna cu detaliile CEO-ului Quanta, Apple Watch 2 urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple in al doilea trimestru fiscal al anului 2015, adica in aceeasi perioada cu Apple Watch, dar nu se stie daca vorbim despre lunile aprilie sau mai.

Anul trecut compania Apple a prezentat Apple Watch oficial in septembrie, apoi a doua oara in martie, lansarea oficiala avand loc la o luna dupa a doua prezentare, insa anul acesta lucrurile nu vor sta asa, deoarece vorbim despre a doua generatie, iar perioada dintre prezentare si lansare va fi mai mica.