iPad Pro se indoaie ? (Video)

iPad Pro se indoaieiPad Pro se indoaie si daca cineva isi imagina ca o tableta cu inaltime de 30 cm ar fi la fel de rezistenta precum un iPhone 6S Plus, atunci clipul de mai jos ar trebui sa fie suficient de lamuritor.

DUpa cum era de asteptat, iPad Pro se indoaie in partea in care iPhone 6 Plus se indoia cu mai bine de un an in urma, adica in partea laterala apropiata de una dintre margini, acolo structura de rezistenta a carcasei fiind vulnerabila la presiune, rezultatul fiind vizibil in clip.

Este logic sa vedem produse care se indoaie atunci cand este aplicata presiune asupra lor, mai ales daca ele sunt subtiri si au lungini mari, compania Apple neputandu-si proteja tableta de la indoire intr-un asemenea mod, mai ales ca exista sanse infime ca vreo persoana sa fie afectata.

Separat de indoirea iPad Pro interesant este si faptul ca tableta inceteaza sa mai afiseze imagini pe ecran dupa ce este scapata din mana pe o suprafata dura, aceasta problema fiind mult mai mare decat cea privind indoirea pentru ca exista sanse mai mari ca o persoana sa scape tableta din mana decat sa o indoaie.

In concluzie, este normal ca o tableta atat de mare precum iPad Pro sa se indoaie cand presiune este aplicata asupra sa, insa intreruperea functionalitatii ecranului la contactul cu o suprafata dura este o problema mult mai serioasa.