Apple Pencil este folosit pentru a cantari obiecte, dar nu trebuie ascutit

Apple Pencil detaliuApple Pencil a fost creat de catre compania Apple ca o unealta speciala pentru a scrie, a desena sau a controla mult mai usor unele elemente din interfata anumitor aplicatii, insa unii s-au gandit sa scoata ceva mai multe de la el.

In clipul video de mai jos puteti vedea un Apple Pencil folosit cu o aplicatie speciala pentru a cantari obiecte folosind sistemul 3D Touch al unei tablete iPad Pro lansate de catre compania Apple cu doar aproximativ o saptamana in urma, totul fiind cat se poate simplu de utilizat.

Desi in acest caz Apple Pencil nu este decat un simplu ajutor pentru cantarirea obiectelor folosind sistemul 3D Touch al iPad Pro, ideea de a utiliza produsul in acest mod este destul de ingenioasa si probabil acum nu vedem ultima astfel de utilizare.

Mergand mai departe trecem de la ingeniozitate la pura prostie, iar asta deoarece vedem un Apple Pencil “ascutit” cu o masina speciala de catre un american cu prea mult timp liber la dispozitie, el incercand sa ne arate cum rezista produsul Apple intr-o asemenea procedura.

Adevarul este ca daca luam in considerare denumirea produsului, era normal ca mai devre sau mai tarziu sa vedem un clip video de acest gen facut de catre cineva care cauta prea multa atentie.