United Airlines ofera 6000 de iPhone 6 Plus unor angajati

iPhone 6 Plus United AirlinesUnited Airlines este cea mai mare linie aeriana de pe planeta in baza numarului de locatii catre care are zboruri, iar conform unui comunicat de presa publicat astazi, compania va oferi 6000 de terminale iPhone 6 Plus angajatilor sai.

Doar angajatii din SUA vor primi aceste terminale iPhone 6 Plus si nu vorbim despre insotitori de zbor, ci despre persoanele care interactioneaza cu clientii in aeroporturi sau in afara lor, ei urmand a isi desfasura o parte din activitate direct de pe acest smartphone al celor de la Apple.

Conform United Airlines, angajatii sai vor putea printa biletele de avion, etichetele bagajelor si vor putea oferi o diversitate de informatii oricaror clienti care urmeaza sa zboare cu unul dintre avioanele liniei aeriene, utilizarea acestor terminale facand interactiunea dintre persoane mult mai rapida.

United Airlines este la al doilea program de echipare a angajatilor cu iPhone-uri ale Apple, anul trecut acelasi iPhone 6 Plus fiind oferit catorva mii de angajati, anul viitor dispozitivul urmand a ajunge la 6000 de persoane din cadrul companiei, investitia fiind una serioasa.

Aceasta este singura linie aeriana de pe planeta care a implementat atat de multe terminale iPhone in uz pentru angajatii sai din SUA sau diverse zone de pe glob, insa probabil diversi competitori vor actiona intr-un mod similar in viitorul nu foarte indepartat.