iOS 9.2 jailbreak nu a fost facut inca

Jailbreak iOS 9.2 detalii lansareiOS 9.2 jailbreak nu a fost facut inca de catre echipa de hackeri care colaboreaza cu 3K Assistant pentru dezvoltarea software-ului, sau cel putin asta sustin cei care detin celebrul magazin asiatic de aplicatii piratate pentru iPhone, iPad sau iPod Touch.

Daca acum mai bine de o saptamana ei publicau un articol in care detaliau procedura prin care se poate face iOS 9.2 jailbreak pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ei bine iata ca zilele trecute ei au modificat acel articol pentru a afirma ca de fapt deocamdata nu a fost facut jailbreak iOS 9.2 de catre hackeri.

Schimbarea de atitudine vis-a-vis de solutia de iOS 9.2 jailbreak nu are vreo explicatie in momentul de fata si este curios de ce afirmatiile privind existenta sa s-au schimbat in doar o saptamana, deci e posibil ca totul sa fi fost o minciuna de la bun inceput.

Este arhicunoscut faptul ca multiple echipe de hackeri dezvolta in momentul de fata o solutie de iOS 9.2 jailbreak si asta pentru banii pe care ii primesc de la companii din China, insa deocamdata niciuna nu a oferit detalii cu privire la progresul dezvoltarii.

IOS9.2 official version has been released from the past several days, I believe that the great God who have been in the jailbreak iOS9.2 jailbreak hard struggle. But is still not successful jailbreak iOS9.2, please inmates patiently looking forward to it. If you have jailbreak the latest developments, we will follow up.

Speculand putin as tinde sa cred ca aceasta schimbare de atitudine ar putea avea legatura cu faptul ca Apple a blocat vShare, MovieBox, HipStore si alte magazine de aplicatii sau filme piratate, insa aceasta problema a fost deja rezolvata zilele trecute.

Indiferent care este motivul pentru aceasta schimbare atitudine, este clar ca solutia de iOS 9.2 jailbreak nu va mai fi lansata astazi, asa ca va o vom avea in ianuarie.