O problema a iOS 9.2 jailbreak

problema iOS 9.2 jailbreakiOS 9.2 jailbreak inca nu a fost lansat si daca v-ati intrebat de ce ne aflam in aceasta situatie, ei bine raspunsul vine de la omul care a facut iOS 9.2.1 jailbreak insa a anuntat ca nu il va oferi publicului larg vreodata.

Conform lui, iOS 9.2 jailbreak este foarte greu de facut deoarece nu exista suficient de multe buguri disponibile pentru hackerii care incearca sa dezvolte aceasta solutie de jailbreak, astfel ca vom mai avea de asteptat pana cand ea va fi oferita.

Hackerul sustine ca este mai simplu sa dezvolti o solutie de iOS 9.1 jailbreak in momentul de fata si ca el are cateva exploit-uri care ar face posibila exploatarea sistemului de operare, insa desigur ca disponibilitatea sa nu ar ajuta prea multa lume in momentul de fata.

Mai mult decat atat, avand in vedere ca iOS 9.2.1 este pregatit pentru lansare de catre compania Apple, cei care detin exploit-uri pentru a face un iOS 9.2 jailbreak nu se vor grabi sa le publice deoarece ele vor fi rapid inchise de catre cei din Cupertino cu un update pentru iOS.

Acestea fiind spuse, ati cerut informatii noi privind iOS 9.2 jailbreak, iar ceea ce va pot spune acum este o reiterare a afirmatiei de mai sus: daca aveti iOS 9.1 nu faceti update la iOS 9.2 pentru ca s-ar putea sa pierdeti posibilitatea de a face jailbreak.

Personal nu vad vreo situatie in care o echipa serioasa de hackeri ar lansa o solutie de jailbreak pentru iOS 9.1 ignorand iOS 9.2, insa s-au intamplat si lucruri mai ciudate pana acum.