CES 2016: AMPware – bateria externa care nu ramane fara energie

AMPwareAMPware este o noua carcasa prezenta la CES 2016 pentru cei carora bateria terminalelor iPhone nu le ajunge pentru a-si tine terminalul in functiune timp de o intreaga zi, ea fiind capabila sa va permita sa generati energie oricand aveti nevoie.

Carcasa AMPware compatibila cu iPhone 6 si iPhone 6S contine o baterie de 1000 mAh in interior, insa partea cea mai interesanta a ei este ca are montat un dinam cu o manivela care va permit sa generati energie suplimentara in cazul in care cea din baterie nu va ajunge.

Conform producatorilor, carcasa AMPware este capabila sa genereze suficient de multa energie pentru o ora de utilizare data invartiti manivela timp de 5 minute, perioade mai lungi de exercitii fizice facute cu aceasta carcasa oferind o autonomie mai mare.

AMPware foloseste o tehnologie brevetata pentru a oferi aceasta functionalitate, iar atunci cand va aflati departe de o priza si o carcasa cu incarcare solara nu va ajuta, un accesoriu de acest gen ar putea fi perfect, el putand genera energie infinita, cel putin in teorie.

The AMPware case is the perfect charger to have everyday. Since our patent-pending charger is built into the case, you will never leave home without power. In an emergency, staying connected to emergency assistance is critical. Our team was powerless during Hurricane Katrina and could not reach out to family and friends. Now with AMPware, you can always stay amped!

Carcasa AMPware poate fi precomandata de pe pagina producatorului la pretul de 79 de dolari.

AMPware 1