Codurile secrete pentru Netflix

coduri secrete NetflixAvand in vedere ca Netflix a fost lansat in Romania, putem discuta acum si despre asa-zisele coduri secrete care faciliteaza descoperirea de continut din diverse categorii mult mai usor decat ne permite website-ul americanilor.

Mai exact, vorbim despre o serie de ID-uri, denumite de multi coduri secrete ale Netflix, care ne permit sa accesam pagini ce nu sunt listate pe website-ul companiei, insa care exista sai care listeaza filmele din librarie in baza unor genuri setate de catre angajatii Netflix.

Vorbim despre zeci de mii de listari facute de catre angajatii Netflix in aceste categorii speciale care nu sunt listate pentru utilizatorii obisnuiti, iar codurile secrete sunt de fapt ID-urile paginilor care pot fi introduse intr-o adresa URL pentru a accesa acel continut.

Acest website si acest website listeaza toate aceste categorii create de catre angajatii Netflix pentru filmele disponibile in libraria serviciului de video la cerere, primul dintre ele oferindu-va link-uri catre continut, al doilea listand doar ID-urile respectivelor pagini.

Daca va ganditi ca aceste coduri secrete ale Netflix va vor oferi acces la continut indisponibil in Romania, ei bine eu v-as recomanda sa nu va faceti mari sperante deoarece deocamdata nu am descoperit vreun film care sa fi fost indisponibil in trecut si care sa fie, ca prin magie, accesibil dupa accesarea uneia dintre acele pagini.

Rolul acelor categorii este de a oferi o listare granulara a filmelor in functie de anumite genuri care nu sunt chiar atat de cautate in mod normal de catre utilizatori, iar cu ajutorul lor ati putea gasi mai usor unele filme care s-ar putea dovedi a fi foarte interesante pentru voi.