FIlmul Steve Jobs a castigat doua globuri de aur

Filmul Steve Jobs a castigat doua globuri de aur in categoriile pentru cea mai buna actrita in rol secundar si cel mai bun scenariu scris pentru un film de lung metraj, Kate Winslet si Aaron Sorkin fiind premiati pentru munca depusa pentru pelicula.

globurile de aurFilmul Steve Jobs a fost nominalizat la trei Globuri de Aur in cursul anului trecut si aseara a fost premiat pentru doua dintre ele, filmul celor de la Universal castigand premii si laude, dar neacoperindu-si costurile de productie.

Conform paginii in care sunt publicati nominalizatii si castigatorii Globurilor de Aur, Kate Winslet si Aaron Sorkin au castigat cate un Glob de Aur in categoriile pentru cea mai buna actrita in rol secundar si cel mai bun scenariu scris pentru un film de lung metraj.

In filmul Steve Jobs, Kate Winslet a jucat rolul sefei diviziei de marketing din cadrul Apple, Joanna Hoffman, ea fiind alaturi de Steve Jobs dupa revenirea sa in cadrul Apple si pana dupa deces, actrita jucandu-si rolul extrem de bine, asa cum s-a intamplat de altfel cu toti actorii.

In ceea ce il priveste pe Aaron Sorkin, vorbim despre un scenarist care a fost premiat in trecut pentru scenariile scrise pentru diverse seriale TV, premiul castigat acum fiind rodul unei munci de cateva luni in care a discutat cu foarte multe persoane apropiate lui Steve Jobs pentru a scrie scenariul filmului.

Michael Fassbender a fost deasemenea nominalizat pentru interpretarea lui Steve Jobs, insa din pacate pentru el nu a castigat premiul, Leonardo DiCaprio castigand Globul de Aur pentru cel mai bun actor multumita interpretarii facute in filmul The Revenant.

Desi filmul Steve Jobs este foarte premiat, lansarea din SUA a generat incasari ce acopera doar jumatate din costurile de productie, asa ca va trece destul timp pana cand filmul va acoperi toate costurile avute de catre Universal cu producerea si promovarea sa.