Selfie-urile vor fi interzise intr-unul dintre cele mai mari orase ale lumii

Tinerii din Mumbai nu vor mai putea face selfie-uri in anumite zone din oras dupa ce politia va pune in aplicare un plan de a preveni pierderea de vieti omenesti, totul pornind de la o tragedie in care trei tinere au cazut in Marea Arabiei in tentativa de a face un selfie perfect.

Selfie-urile vor fi interzise intr-unul dintre cele mai mari orase de pe planeta, miscarea fiind una foarte surprinzatoare avand in vedere faptul ca este foarte greu sa opresti oamenii din a isi face poze acolo unde doresc si atunci cand doresc.

Politia din Mumbai, India, a hotarat sa interzica selfie-urile in anumite zone din oras dupa ce trei tinere au cazut in Marea Arabiei intr-o tentativa disperata de a isi faca un selfie cu care sa adune multe like-uri pe Facebook si Instagram.

Cele trei tinere au fost salvate din apele marii, insa unul dintre tinerii care a salvat-o pe una dintre fete s-a innecat in efortul de a o ajuta pe tanara sa ajunga la mal, politia incercand acum sa impiedice alte tragedii similare prin instituirea interdictiilor de a face selfie-uri in anumite zone.

Deocamdata cei din politie nu au dorit sa ofere detalii despre zonele in care vor fi interzise selfie-urile deoarece proiectul este in faza incipienta, insa probabil se vor amplasa garduri de protectie in preajma locatiilor in care oamenii pot cadea de la mare inaltime.

On Saturday, three girls, Tarannum Ansari and her friends Anjum Khan and Masturi Wasim Ali Khan fell into the Arabian Sea while clicking selfies on a rock jutting out of the sea near Bandra Fort during tide, as they lost balance. A resident of Jaffer Baba colony, and a natural swimmer, Walunju, however drowned while trying to save Tarannum.

Din pacate povestile de acest gen nu sunt singulare si in Romania probleme similare au existat cu persoane electrocutate sau care au cazut de la inaltimi considerabile, asa ca trebuie sa aveti grija si sa nu va puneti viata in pericol pentru o banala poza.