Microsoft ofera reduceri pentru Band 2 utilizatorilor Apple Watch

Daca ai un Apple Watch si nu-ti place, atunci Microsoft este hotarata sa te convinga sa cumper Microsoft Band 2, astfel ca ofera o reducere substantiala in cazul in care vei renunta la produsul Apple pentru wearable-ul sau.

Microsoft ofera intre 150 de dolari si 250 de dolari pentru fiecare Apple Watch adus de catre clienti la schimb cu Microsoft Band 2, produsul companiei din Redmond avand un pret de vanzare de 250 de dolari, deci in cel mai rau caz un posesor al Apple Watch va plati 100 de dolari pentru a trece la Band 2.

Apple Watch nu este singurul wearable pentru care Microsoft ofera bani celor care le aduc in schimbul achizitionarii Microsoft Band 2, un FitBit Flex aducand 10 dolari detinatorului, un Pebble Time Steel 25 de dolari, in timp ce Sony Smartwatch 3 aduce alti 25 de dolari posesorului.

TRADE-IN AND TRADE UP TO THE NEW MICROSOFT BAND 2. Receive additional value for your device when you trade-in for a Microsoft Band 2. Click on your wearable device below to begin trading up to the new Microsoft Band 2.

Programul de buy-back al celor de la Microsoft este valabil doar pana in 7 februarie prin intermediul magazinului sau online, deci orice persoana interesata sa intre in posesia acestui dispozitiv are suficient timp pentru a se gandi la ce renunta si ce castiga in proces.

Microsoft a avut programe similare in trecut, acceptand terminale iPhone, tablete iPad sau MacBook-uri pentru diverse produse proprii, aceste programe avand destul de mult succes, ele fiind initiate deoarece produsele celor de la Microsoft n-au fost chiar atat de cautate.