iPhone 5e a intrat in productie pentru lansare

iPhone 5e este denumirea smartphone-ului cu ecran de 4 inch pe care compania Apple l-ar avea in momentul de fata in productie in cadrul fabricilor Foxconn, el urmand a fi lansat in locul iPhone 6C prezentat in atat de multe zvonuri in ultimele luni.

iPhone 5eiPhone 5e este denumirea pe care compania Apple o are atribuita in momentul de fata unui smartphone aflat in proces de aparenta lansare in diverse zone de pe glob, terminalul putand ajunge pe piata in perioada imediat urmatoare.

Se zvoneste de luni de zile ca iPhone 6C va fi lansat, insa se pare ca iPhone 5e ar putea fi denumirea noului iPhone cu ecran de 4 inch pe care Apple ar intentiona sa il lanseze anul acesta, el fiind deja in productie in cadrul Foxconn.

iPhone 5e ar avea un chip A8 cu 1 GB RAM si nu un chip A9 asa cum spuneau diverse zvonuri, Apple intentionand sa lanseze pe piata doar doua versiuni care au 16 GB si 64 GB spatiu de stocare, deci versiunea de 128 GB va fi limitata la iPhone 6 si iPhone 6S.

iPhone 5e se afla in productie

iPhone 5e ar urma sa vina echipat cu un chip NFC care permite efectuarea de plati mobile prin intermediul Apple Pay, iar pretul de vanzare pe care compania Apple l-ar fi ales pentru dispozitiv ar fi de 500 de dolari, similar cu cel practicat pentru iPhone 5C.

Spre deosebire de iPhone 5C, al carui succesor ar fi trebuit sa aiba denumirea iPhone 6C, acest iPhone 5e ar trebui sa fie disponibil cu o carcasa de metal, Apple luand decizia de a il vinde in doar doua sau trei culori, probabil cele standard oferite pentru iPhone 5S.

Exact precum iPhone 6 si iPhone 6S, acest iPhone 5e ar urma sa aiba un ecran ce este usor curbat spre margini, tipul de ecran fiind numit 2.5D, Apple crezand ca folosirea sa intr-un asemenea dispozitiv ar fi o idee buna, insa ramane de vazut cum va arata design-ul.

Din punctul meu de vedere, iPhone 5e ar putea fi o denumire de cod data pentru iPhone 6C inaintea lansarii oficiale, litera e putand fi prescurtarea cuvantului enhanced, insa ramane de vazut ce va decide Apple in final.