Primele carcase pentru iPad Air 3 apar pe internet

Primele carcase pentru iPad Air 3 au aparut in cursul acestei zile in imaginile pe care le puteti vedea mai jos, ele confirmand doua schimbari majore pe care compania Apple le are pregatite pentru cei care vor fi interesati sa cumpere viitorul produs dupa lansare.

Carcasele sunt fabricate in baza unor schite iPad Air 3 furate din fabricile partenerilor Apple care urmeaza sa asambleze tableta in vederea lansarii pe piata, deci producatorii de accesorii au investit sume serioase pentru a avea aceste produse pregatite pentru aparitia tabletei.

Prima schimbare importanta confirmata de carcasele pentru iPad Air 3 este implementarea a patru difuzoare in viitoarea tableta, iPad Pro fiind singura tableta Apple care are atat de multe difuzoare disponibile, insa in viitor ea va fi secondata si de tableta cu ecran de 9.7 inch.

A doua schimbare importanta confirmata de carcasele pentru iPad Air 3 este implementarea unui flash LED pentru camera principala, compania Apple evitand in 6 ani de zile sa ofere o asemenea componenta deoarece tabletele nu sunt vazute ca dispozitive pentru inregistrarea uzuala de poze.

carcasa iPad Air 3

In final se pare ca unele carcase pentru iPad Air 3 au inclusiv un locas pentru un posibil Smart Connector, adica portul in care se conecteaza accesoriile iPad Pro pentru incarcare sau simpla functionare, insa e putin probabil ca el sa fie oferit in acest model al iPad.carcasa iPad Air 3 1

Separat de aceste schimbari, carcasele pentru iPad Air 3 nu denota implementarea altor modificari, aceste accesorii fiind vandute in minim cantitati de cate 500 de bucati de catre producatorii chinezi, fiecare carcasa costand doar 3 – 4$ la o achizitie atat de mare.

In baza celor mai recente informatii aparute pe internet, iPad Air 3 cu ecran 4K si 4 GB RAM urmeaza sa fie prezentata la o conferinta care ar trebui sa fie organizata in luna martie de catre compania Apple, tableta urmand a avea un chip A9, insa deocamdata nu se cunosc detalii cu privire la pretul de vanzare.

carcasa iPad Air 3 2