Carcasa pentru iPhone care inregistreaza apeluri telefonice

JIC – Just In Case este numele primei carcase pentru iPhone care inregistreaza apelurile telefonice ale utilizatorilor fara ca acestia sa aiba o aplicatie speciala instalata in terminalele lor fie ca au jailbreak facut fie ca nu au exploatat terminalele folosind un asemenea software.

Carcasa pentru iPhone care inregistreaza apeluri telefonice si poarta denumirea JIC este gandita intr-un asa mod incat are incorporate un microfon si un difuzor impreuna cu un microprocesor si un slot microSD, toate conversatiile noastre fiind salvate in acest spatiu de stocare.

carcasa iphone inregistrare apel telefonic 1

Pentru a inregistra un apel telefonic facut pe iPhone cu ajutorul carcasei JIC, utilizatorii trebuie doar sa apese un buton Record amplasat in carcasa, microfonul pozitionat langa difuzorul superior al iPhone inregistrand toate conversatia pe care noi o purtam cu orice persoana.

Toate conversatiile sunt salvate automat in format .mp3, deci la simpla introducere a cardului microSD intr-un calculator utilizatorii vor putea asculta respectivele conversatii audio, inregistrarea putand fi facuta fara ca interlocutorul sa stie ca este inregistrat de catre utilizator.

The specially positioned microphone records the conversation when the user presses the record button. Layered within the case is a small processor that converts the audio into MP3 sound files, including a special unit that creates date/timestamp for each file. All files are stored on the included 2 GB microSD card.

Daca un software preia automat sunetul ce ar trebui sa ajunga la difuzoare si il inregistreaza direct in iOS, carcasa JIC inregistreaza apelurile telefonice de pe iPhone intr-un mediu separat, astfel ca nimeni nu va avea acces la ele fara acordul vostru.

In momentul de fata carcasa JIC se afla in cautarea unei finantari pentru a putea fi lansata pe piata, asa ca ramane de vazut daca suficient de multa lume va fi interesata de ea, pretul final al unui asemenea accesoriu putand fi de aproximativ 55 – 60 de dolari.

carcasa iphone inregistrare apel telefonic 2