Apple Watch a devansat Rolex in categoria ceasurilor de lux

Apple Watch a devenit mai popular decat Rolex in categoria ceasurilor de lux, sau cel putina sta sustine o companie care a analizat retelele de socializare in 2014 si 2015 si a descoperit ca in categoria ceasurilor Apple Watch este rege, desi vorbim despre un produs electronic.

Analizand 700 de milioane de postari in medii de socializare in 2014 si 2015, cei de la NetBase au plasat Apple Watch pe prima pozitie in topul celor mai discutate si populare ceasuri, separat de Rolex produsul Apple devansand si Tag Heuer, Richemont, Curren sau Patek Phillippe.

Foarte multi analisti au prezis faptul ca Apple Watch va trece in fata consacratelor brand-uri elvetiene producatoare de ceasuri, elvetienii au fost circumspecti, insa in final compania Apple a reusit sa se impuna pe piata cu un produs nu foarte ieftin, dar aparent foarte util.

Desi foarte multi nu privesc Apple Watch ca un obiect de lux, precum este Rolex, trebuie avut in vedere faptul ca produsul Apple are preturi ce ajung pana la 18.000 de euro in versiunea din aur, modelele din otel inoxidabil pot costa peste 1000 de euro cu anumite carcase.

Apple a cucerit piata smartwatch-urilor in doar cateva luni dupa lansarea Apple Watch, insa iata ca a castigat fani inclusiv in piata produselor de lux, dar asta multumita colaborarii cu companii cunoscute pentru crearea si vanzarea de obiecte de lux.

43 COMENTARII

  1. Cati au bani de Rolex si cati isi permit un AW ? Cati dintre cei care poarta un Rolex posteaza intr-o veselie si cati cu AW se dau pe net in povesti despre ceasul lor ? Daca se fac astfel de “anal.ize”, putem spune ca mai masina e Loganul, decat AMG65L .

  2. Nu stiu din ce cauza dar Apple Watch e primul produs lansat de catre Apple care nu mi-a starnit mai deloc interesul si chiar sunt dezamagit. Nu mi se pare ca exceleaza prin nimic, nici prin design nici prin functii. Sunt tare curios ce o sa ofere Apple Watch 2 dupa cum am mai spus.
    In legatura cu popularitatea Apple Watch fata de Rolex nu pot sa ma pronunt dar nici sa spun ca nu ar fi mai popular deoarece in toate viata mea cred ca am facut 2 Rolexuri la mana cuiva si nici un Apple Watch Edition.
    Adevarul este ca in Romania nu am vazut la mana nimanui Apple Watch iar in Anglia si Germania situatia e cam la fel. De cand a fost lansat ceasul daca am vazut 5 ceasuri Apple “pe strada”

  3. Apple watch este doar o bobarca. Rolex it’s just amazing. Ce cauta a pple w in categoria ceasurilor de lux ? Aberatii . Vrajeli de marketing comparam cacamaca cu un diamant .

  4. Scuze pentru offtopic…poate sa imi spuna cineva cum pot vizualiza un document pdf pe un apple watch?sau e posibil asa cv?am tot cautat o aplicatie care sa faca asta si nimic…multumesc

  5. Obiectiv vorbind, rolex sau orice ceas mecanic este si va ramane un fel de capodopera si opera de arta, dar pe an ce trece, daca vrei o viata mai sanatoasa si un ceas sa faca mai multe decat face unul mecanic, vei ajunge sa iti iei un smartwatch, fie el de 100e sau de 20.000e. Nu m-as mira ca rolex sau PP sa nu faca un smartwatch in urmatorul deceniu care sa coste peste 50.000e sau 1 mil e

  6. Nu e posibil, stiu ca e cu examenele acum, dar e cam mic ecranul sa te chinui la el. Poti sa incerci sa-ti trimiti PDF-ul intr-un email si sa il deschizi prin aplicatia Mail, poate, poate merge, desi nu cred.

  7. Am avut un Rolex, dar nu imi arata decat ora asa incat nu stiam cum sa scap de el, si pana la urma l-am dat cadou unui prieten. abea cand am luat un Apple Watch am simtit ce e ala un ceas adevarat

  8. Corect – tot felul de analize tampite , probabil platite de Apple , altfel nu vad de ce ar face unii astfel de comparatii .

  9. LOL Srb – mai lasa-ne pe noi astia saracii fara Rolex . Auzi la el – abia cu Apple watch a simtit ca are un ceas adevarat !!! LOL . Ai inceput sa o iei razna . BTW – posteaza si tu certificatul de la cumpararea Rolex-ului .

  10. @Srb Srb “abea”ma pot abtine din ras ca sa pot scrie… Inclin sa cred ca ultima ta postare e caterinca sau ironie proasta, ca altfel… Inclusiv articolul in sine e cel putin stupid, o comparatie intre Greta Garbo si daniela crudu gen…

  11. verificati userul, aici nu am comentat eu, viorel si-a facut acest user si se da drept altcineva.
    zaone va poate confirma in caz ca nu stiti voi cum afla

  12. imi pare bine ca e cineva atat de obsedat de mine a ajuns sa isi faca user aproape identic, userii destepti si-au dat seama ca nu sunt eu

  13. vedeti ca Viorel a comentat in locul meu, si doi la mana userul mihai de pe aici stie adevarrul, mie nu imi plac lucrurile fake sau lucrurile sh.

  14. l-am postat impreuna cu multe altele userului mihai mai demult si si-a cerut scuze. Si vedeti ca nu eu am comentat acolo ci Viorel care se da drept mine

  15. te-ai uitat in profilul srb__srb de pe disqus ca are 83 de comenturi la activ cu userul asta??? deci baiatu da bici nu gluma. tre s-a iti lipseasca multa tzigla de pe casa sa faci asa ceva, lipsa de personalitate si multa ura.

  16. Hahaha! :)))))
    Srb, te crezi prea important pentru mine. Nu am ajuns să îmi pierd vremea cu fineÈ›uri din astea. Eu nu mă dau drept “tine”. Am È™i eu demnitatea mea…

  17. Da, chiar îl rog frumos pe zaone să confirme sau să infirme dacă Viorel Predatorul se dă drept “tine”…
    Văd că nu e userul tău dar cine ar vrea să se dea drept “tine”? Bbrrrr….

  18. Srb, imi place descrierea ta de pe disqus:

    “I like iPhones and iPads and every things who is Apple-the best. There is a someone called Srb Srb which annoys me. Tell him to stop harasing me! He says I am stoopid, but I think he is!”
    Mai mult, cica locuiesti in “Bucuresti, land of rich mens!”

    Sincer, dupa engleza folosita, nu pare sa fie altcineva decat inegalabilul… Srb Srb :))

  19. clar, ip nu e din RO asa ca…dintre toti cei de aici cine oare cine oare este peste granita?! si mai comenteaza si prin alte parti tot cu acelasi user, si doar noi doi stim cealalta locatie.

  20. Srb, one more thing… E ciudat ca:
    1. ai scris comentariul cu Rolexul (e normal, tu le ai pe toate, si dai pe din afara de bogat),
    2. Sorin ti-a raspuns dupa cateva ore
    3. tu ai raspuns primul lui Sorin, dupa o ora de la mesajul lui

    Cum se face ca ai fost pe faza, si ai raspuns aproape imediat? Tu ai primit mesajul lui Sorin in inboxul Disqus, si ai raspuns imediat.
    Sincer, cred ca faci tot circul asta ca sa atragi atentia asupra ta.
    Foarte matur!

  21. Probabil la mine faci referire, am primit pozele cu mac-ul, ipad-ul si telefonul….si eu ti-am trimis inapoi poze cu macbook pro-ul, 2 4s si s6 edge.

    Pt ceasuri nu pot confirma, tu nu esti baiat rau si imi dau seama ca 80% din mesaje sunt la “misto” dar sa stii ca asta nu e o atitudine demna de o persoana care se presupune ca are o anumita educatie!

  22. degeaba zici ceva ca oricum nu te crede nimeni 🙂
    oricum este un forum nu conteaza cum te comporti aici, conteaza sa te simti bine

  23. ce scenarii faci pe aici :))) tati eu nu am motive sa fac asa ceva, si deja toti userii rad de tine 😀 mai ales ca au vazut pe alt site ne spunem unul altuia diverse