La ce se uita un barbat pe smartphone cand a facut un accident fatal

Una dintre cele mai importante reguli pe care oricine le invata in timpul cursurilor unei scoli de soferi este ca ochii trebuie sa fie mereu indreptati la drum si nu la diversele obiecte pe care le avem in masina, sau la persoanele care se afla in jurul nostru.

Un american s-a gandit ca este capabil sa faca multe lucruri in acelasi timp, asa ca in momentul in care isi conducea masina pe un drum din Detroit el a hotarat sa vizioneze filme cu continut pornografic pe propriul smartphone in timp ce conducea, astfel ca fost implicat intr-un accident mortal.

Politia venita la fata locului l-a descoperit pe barbat cu pantalonii in vine si cu centura desfacuta, analizand smartphone-ul sau au descoperit si motivul pentru care el era descoperit la volan, dar si motivul pentru care accidentul fatal a avut loc.

Din pacate foarte multa lume foloseste smartphone-ul in timp ce conduce si acest act este suficient de problematic, insa americanul s-a gandit ca poate realiza lucruri mult mai complexe in timp ce conduce masina, insa din pacate el s-a dovedit a fi mult prea inconstient.

We see people putting on makeup. We see people doing different things as far as hygiene, as far as reading books. There’s so much technology out there. A lot of people are more paying attention to what they’re doing other than driving their cars.

4 COMENTARII