iPhone 5se vine cu o schimbare de design importanta

iPhone 5se este denumirea viitorului smartphone pe care compania Apple intentioneaza sa il prezinte in cadrul unei conferinte organizate in 15 martie in San Francisco sau Cupertino, iar separat de componente noi, el ar urma sa vina si cu o schimbare importanta de design.

Desi in exterior iPhone 5se ar urma sa arate aproape exact precum iPhone 5S, un zvon aparut in cursul acestei zile indica faptul ca Apple ar fi modificat marginile laterale ale carcasei dispozitivului iPhone 5S, cele ale fostului produs fiind slefuite pentru a fi lucioase si predispuse la zgarieturi.

Design-ul iPhone 5se ar fi fost gandit diferit, astfel ca marginile carcasei nu vor mai fi la fel de bine slefuite si vor avea o forma curbata, similara celei folosite pentru iPhone 6S, astfel ca experienta de folosire a terminalului va fi diferita fata de cea oferita de catre iPhone 5S.

Deocamdata nu se cunosc detalii clare cu privire la schimbarea pe care o face compania Apple pentru carcasa, in afara celor mentionate anterior, insa stiti prea bine ca atat iPhone 5S, cat si iPhone 5 au avut probleme cu margini laterale care se zgariau usor si ramaneau fara vopsea.

Schimbarea formei acestora, dar si a vopselei folosite, va oferi mai multa rezistenta pentru terminale in timp, insa trebuie sa mai asteptam cateva saptamani pentru a vedea cum arata carcasa iPhone 5se pentru ca sigur vor exista leak-uri cu ea in viitorul apropiat.

12 COMENTARII

  1. Degeaba “schimbarea formei acestora, dar si a vopselei folosite, va oferi mai multa rezistenta pentru terminale in timp”,daca hardware-ul e luat ba din 6 ba din 5S,mai mult de iOS 10 nu cred sa ducă,la 11 va gâfâi ca 4S cu 9.2.1.

  2. Si la mine pe iPad tot la fel se vede in safari, dar ii sau eu dupa ce deschide pagina mod desktop insa da, asa incarca pagina.

  3. ca pronostic,nu cred ca il vor numi 5se sub nici o forma……e prea peste mana pt publicul larg si sa arunce o cifra dintr-o generatie atat de veche …….ca parere personala,risc si un mic pariu aici…..as zice ca il vor numi iphone 6 mini .De ce ?Cam asta va fi in definitiv.Pai daca judecam dupa ultimul leak are dimensiunea lui 5s ,dar bezel sus-jos mai mici si parca si laterale…ceea ce inseamna ca sunt sanse mari sa fie de peste 4inch si anume 4.2-4.3 inch pe corp asemanator de 5/5s….ceea ce il incadreaza perfect in categoria de mini/compact ……probabil initial au gandit sa scoata un 6c din plastic fix de 4inch,ca aspect de 5c dar cu apple pay (erau vreo 2 -3 leakuri destul de veridice ….dar probabil ar fi fost cam aceasi experienta cu 5c-ul ,care nu a fost chiar rea ,dar nici cum o spera apple).in final au gandit sa pluseze si sa mearga practic pe un fel de 6/6s mai lite ……deci mai mult ca sigur 6 mini va fi numit,iar daca nu asa,raman sa cred ca il vor numi 6c ca a2a optiune…..5se ramane ulitma varianta de denumire dar nu cred in ea.e mai mult un fel de nume de cod,apple mergand mult ca dimensiuni pe platforma pt 5s probabil…….

  4. Pentru cineva care utilizează un telefon cu display de dimensiuni mai mari,e cumva împotriva firii sa își dorească un asemenea terminal.Gusturileinsa,nu se discuta.Iphone 5-5s era foarte sensibil,vopseaua se cojea și dacă o priveai puțin mai insistent.Un telefon cu dimensiunile unui ip5 și aspectul unui ip6 îmi pare o gluma proasta.