iPhone 5se vine cu o schimbare de design importanta

iPhone 5se este denumirea viitorului smartphone pe care compania Apple intentioneaza sa il prezinte in cadrul unei conferinte organizate in 15 martie in San Francisco sau Cupertino, iar separat de componente noi, el ar urma sa vina si cu o schimbare importanta de design.

Desi in exterior iPhone 5se ar urma sa arate aproape exact precum iPhone 5S, un zvon aparut in cursul acestei zile indica faptul ca Apple ar fi modificat marginile laterale ale carcasei dispozitivului iPhone 5S, cele ale fostului produs fiind slefuite pentru a fi lucioase si predispuse la zgarieturi.

Design-ul iPhone 5se ar fi fost gandit diferit, astfel ca marginile carcasei nu vor mai fi la fel de bine slefuite si vor avea o forma curbata, similara celei folosite pentru iPhone 6S, astfel ca experienta de folosire a terminalului va fi diferita fata de cea oferita de catre iPhone 5S.

Deocamdata nu se cunosc detalii clare cu privire la schimbarea pe care o face compania Apple pentru carcasa, in afara celor mentionate anterior, insa stiti prea bine ca atat iPhone 5S, cat si iPhone 5 au avut probleme cu margini laterale care se zgariau usor si ramaneau fara vopsea.

Schimbarea formei acestora, dar si a vopselei folosite, va oferi mai multa rezistenta pentru terminale in timp, insa trebuie sa mai asteptam cateva saptamani pentru a vedea cum arata carcasa iPhone 5se pentru ca sigur vor exista leak-uri cu ea in viitorul apropiat.