Iata cand se prezinta iPhone 5se si iPad Air 3

Compania Apple intentioneaza sa organizeze o conferinta de presa in data de 15 martie pentru a prezenta iPhone 5se si iPad Air 3 lumii intregi, San Francisco sau Cupertino putand fi locatiile in care aceasta conferinta ar urma sa fie organizata.

Acum cateva saptamani ni s-a spus ca Apple are in plan sa organizeze o conferinta de presa in saptamana 14 – 18 martie 2016, iar data de 15 martie ar fi fost aleasa pentru a prezenta iPhone 5se, iPad Air 3 si noutati pentru Apple Watch-ul lansat in 2015.

Data ar putea fi schimbata in orice moment, insa intre timp, ziua de 15 martie ramane fixa pentru organizarea conferintei Apple, iar separat de iPhone 5se, iPad Air 3 si noutati pentru Apple Watch am putea vedea functii noi prezentate impreuna cu iOS 9.3.

Exista posibilitatea totodata ca aceasta conferinta din 15 martie sa fie transformata intr-o simpla lansare online a produselor, dar Apple nu s-ar mai putea lauda cu realizarile sale din septembrie si pana acum, iar produsele n-ar avea parte de atentia cuvenita.

iPhone 5se urmeaza sa aiba un ecran de 4 inch, un design care reprezinta o combinatie intre cele ale iPhone 5S si iPhone 6S, un chip A9, o camera de 8 megapixli, 2 GB RAM, o baterie putin mai mare decat cea a iPhone 5S si un ecran care este curbat spre exterior.

iPad Air 3 urmeaza sa vina cu ecran 4K, 4GB RAM, patru difuzoare precum iPad Pro, un Smart Connector precum iPad Pro, dimensiunile sale putand fi mai mici decat cele ale iPad Air 2, insa pretul ar urma sa ramana neschimbat fata de vechea tableta.

Pentru Apple Watch compania americana pregateste o serie noua de bratari si imbuntatiri software, Apple Watch 2 fiind pastrat pentru o  lansare ce urmeaza sa fie organizata in toamna acestui an.

Articolul precedentiPhone 7 cu camera dubla este testat de Apple
Articolul următorGrayd00r aduce iOS 9 pe vechile iPhone sau iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.