iPhone 7 cu camera dubla este testat de Apple

iPhone 7 cu camera dubla este testat de catre compania Apple in momentul de fata, cei din Cupertino primind de la o varietate de parteneri primele componente de acest gen pentru testare cu prototipuri ale viitorului smartphone ce va ajunge pe piata.

Conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, producatori taiwanezi, chinezi si japonezi de camere pentru smartphone-uri au trimis catre compania Apple modul de camere duble care urmeaza sa fie testate in vederea lansarii unui iPhone 7 cu camera dubla.

Largan, compania care furnizeaza 60% dintre camerele folosite in smartphone-urile Apple, este unul dintre cei care a furnizat module de camera pentru un iPhone 7 cu camera dubla si se speculeaza ca aceasta companie va fi unul dintre principalii furnizori ai acestei componente pentru viitorul dispozitiv.

iPhone 7 cu camera dubla a intrat in testare

Un iPhone 7 cu camera dubla nu ar fi primul smartphone cu o tehnologie de acest gen deoarece producatori precum Lenovo, Huawei, ZTE sau Qiku ofera deja modele care contin o asemenea componenta, asa ca Apple poate veni cu ceva inovator doar pe partea software.

Taiwan-based Largan Technology as well as Japan- and China-based camera lens makers have sent dual-lens camera samples to Apple for testing, according to sources from the upstream supply chain. Apple is reportedly planning to adopt a dual-lens camera for its next-generation iPhone Plus.

Un iPhone 7 cu camera dubla atrage foarte mult interes in lumea intreaga pentru ca am vorbi despre implementarea unei componente neasteptate pentru un smartphone al companiei Apple, chiar daca doar iPhone 7 Plus ar avea camera dubla si nu intreaga linie.

iPhone 7 camera dubla

Daca Apple a inceput acum sa testeze un iPhone 7 camera dubla cu componente primite de la parteneri si potentiali viitori furnizori, atunci implementarea unei asemenea camere in viitorul smartphone nu este absolut deloc greu de crezut avand in vedere ca el va fi lansat in toamna.