Apple Watch S ar putea fi lansat in martie

In martie Apple va organiza o conferinta pentru a prezenta iPhone 5se, iPad Air 3 si noutati Apple Watch, iar un analist american este de parere ca pe data de 15 martie vom vedea nu doar cele doua produse principale, ci si un Apple Watch S cu unele componente imbunatatite.

Desi pana acum diverse zvonuri au afirmat faptul ca Apple va lansa doar bratari si curele noi pentru Apple Watch, un analist american este de parere ca Apple Watch S va veni cu un procesor imbunatatit si cu o baterie mai buna, insa fara capacitatea de a functiona separat de iPhone.

Analistul care sustine ca Apple Watch S isi va face aparitia pe 15 martie in conferinta Apple a tot afirmat timp de cativa ani de zile ca Apple va lansa un televizor pentru utilizatori, asa ca informatiile sale ar trebui privite destul de circumspect pentru ca el nu nimereste intotdeauna kansarile Apple.

Avand in vedere ca Apple Watch 2 ar trebui sa fie lansat in toamna, ar fi ilogica lansarea unui Apple Watch S acum deoarece ar reduce importanta modelului viitor, asa ca e putin probabil ca informatiile prezise acum sa se intample in realitate pe 15 martie.

Apple Watch: expect more of an “S” version with similar design, upgraded components including processor[,] battery, new band styles. Unlikely to have a wireless radio, which would allow standalone (i.e. decoupled from iPhone).

Voi ce parere aveti, va prezenta compania Apple un Apple Watch S ?