Instalare iOS 9.3 public beta 3

24

iOS 9.3 public beta 3 este disponibil de mai putin de o ora pentru utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri din lumea intreaga, compania Apple punand aceasta versiune a sistemului de operare la dispozitia tuturor celor interesati sa profite de noul build.

Din pacate iOS 9.3 public beta 3 nu aduce noutati vizibile in interfata iOS 9 si nici functii noi, insa v-am spus zilele trecute care sunt performantele iOS 9.3 beta 3 si din pacate nu v-as recomanda sa instalati iOS 9.3 public beta 3 pentru ca nu functioneaza chiar atat de grozav.

Instalarea iOS 9.3 public beta 3 poate fi facuta de catre oricine deoarece Apple a deschis programul beta de testare publica pentru toti posesorii de iPhone, iPad sau iPod Touch-uri, iar daca aveti versiunea public beta 1 sau public beta 2 deja instalata, atunci puteti parcurge procesul prin accesarea Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software.

Inainte de a incepe iOS 9.3 public beta 3 pe iPhone, iPad si iPod Touch asigurati-va ca aveti minim 1.2 – 1.8 GB de spatiu de spatiu disponibil deoarece instalarea nu va necesita descarcarea a doar cateva sute de MB, iar in final trebuie sa va spun sa faceti totul printr-o conexiune WiFi deoarece veti avea de descarcat un fisier mare.

  1. Acceseaza aceasta pagina.
  2. Logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
  3. Alege iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
  4. Apasa butonul Download Profile.
  5. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
  6. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
  7. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and Install, Descarca si Instaleaza.

La finalul acestui proces veti avea iOS 9.3 public beta 3 instalat in iPhone, iPad si iPod Touch, insa trebuie sa fiti rabdatori deoarece descarcarea fisierelor va necesita timp, iar instalarea nu va fi chiar atat de rapida precum va imaginati.

Daca aveti alte probleme si intrebari, le astept in comentarii