Prima Pagina masini Ford: masina Apple va avea succes

Ford: masina Apple va avea succes

Ford masina AppleFord este increzatoare in succesul masinii Apple, un reprezentant al marelui producator de automobile afirmand intr-un recent interviu ca atat Apple cat si Google au sanse foarte mari sa produca automobile de succes.

Don Butler, directorul diviziei Ford care dezvolta tehnologii pentru masini conectate la internet, sustine ca Apple si Google sunt suficient de capabile pentru a dezvolta masini autonome, iar acest lucru a fost afirmat si de catre alti producatori de automobile in ultimele luni.

Mai mult decat atat, directorul Ford este de parere ca intre Apple si a sa companie ar putea fi incheiate parteneriate in vederea dezvoltarii de masini autonome, lucru care probabil nu este exclus de catre niciuna dintre companii in momentul de fata.

Exact precum in cazul Tesla, Ford se bucura de intrarea Apple si Google pe piata masinilor autonome iar asta pentru ca in cazul celor din urma exista oameni suficient de capabili pentru a dezvolta aceste tehnologii mult repede decat ar putea producatorii de automobile.

We welcome the activity that’s in the space. We think it’s exciting. It’s actually changed that we are embracing … I think Apple can do it. I think Google can do it. I think that what you will most likely see is a number of partnerships with companies that bring different skill-sets to the table working together to deliver solutions that neither of them could have done possibly on their own.

Ford a implementat deja in propriile masini tehnologia Siri Eyes Free si colaboreaza cu Google pentru dezvoltarea unei masini autonome, deci nu este exclus ca Google sa debuteze un asemenea sistem intr-o masina a celebrului producator american de automobile.

In cazul Apple, deocamdata nu se stie daca vor exista parteneriate privind implementarea unei tehnologii pentru masini autonome, dar Apple trebuie sa contracteze pe cineva sa-i asambleze masina si va fi interesant de vazut cine va primi aceasta sarcina.

 • qwerty99

  Daca va fi la un pret okay da (gen 20-30.000€/$) daca nu vor da faliment cu tot cu masina👌

 • Daca Tesla incepe de la un pret dublu, chiar crezi ca Apple va vinde masina al un pret atat de mic. Daca nu ma insel nici i3 de la BMW nu e asa ieftin. Vorbim aici in principal de brand, Apple nu-si va vinde masina la pret de honda, renault, etc.

 • qwerty99

  Nu te înșeli dar bmw produce masini de 10 ani si nu a inceput cu telefoane, mie mi se pare ca aste este începutul sfârșitului. Nu ma înțelege gresit, imi place foarte mult Apple. Dar stii cum e… Daca ții motorul unei masini foarte mult pe limita crapă, asa se va intampla si aici daca abuzează de tot.

 • qwerty99

  Zeci de ani*

 • maricel

  Ambiție prosteasca n-o sa producă mașini in serie niciodată

 • Srb Srb

  Apple probabil ca si in cazul apple watch va avea minim 2 categorii, una gen 80.000-100.000e si alta mainstream undeva pe la 50.000e

 • disqus_DPH51pchVl

  Asa a spus si Ballmer cand au lansat primul iPhone (stiu, telefonul si masina sunt lucruri diferite, insa nu uita ca vorbim de o companie cu 200 miliarde $ cash)

 • ScH

  Apple va vinde mașini si va avea succes si sunt convins ca nu o sa fie o mașina oarecare.