In Napoli se vinde cocaina sub brand-ul Apple

Fie ca va vine sa credeti sau nu, compania Apple nu are probleme doar cu iPhone-uri contrafacute care sunt vandute in China sub brand-ul sau, ci si cu traficantii de cocaina care au inceput sa vanda acest drog cu logo-ul Apple marcat pe ambalajele livrat catre dealerii de droguri.

Politia din regiunea Napoli, Italia, a facut zilele trecute cateva raiduri la cunoscuti traficanti de droguri si a descoperit ca acestia isi marcau pachetele de cocaina cu logo-ul Apple pentru a le demonstra colaboratilor faptul ca marfa lor este una de calitate, exact precum produsele companiei Apple.

Trebuie sa recunosc faptul ca am vazut foarte mutle moduri in care logo-ul Apple a fost aplicat pe diverse obiecte sau produse, insa aceasta este prima oara cand vad logo-ul celor din Cupertino folosit de catre traficanti de droguri pentru a-si vinde marfa catre dealeri.

Politia din regiunea Napoi a confiscat cocaina care valoreaza nu mai putin de 2 milioane de euro, iar marcajele cu logo-ul Apple ii ofera cel mai probabil un pret mai mare decat cel pe care l-ar fi generat in mod obisnuit pentru traficantii care vand asemenea droguri in Italia.

Italia nu este totusi prima tara in care cocaina este vanduta cu marcajul logo-ului Apple, un traficand din Columbia folosind un mar muscat pentru a-si marca produsele in ideea de a sugera faptul ca ele au calitate foarte buna.

cocaina logo Apple - iDevice.ro

5 COMENTARII

  1. Am trăit să o aud și pe asta! :)))) În altă ordine de idei, mă amuză tare ”băiețașii” care-și lipesc măru’ pe spoiler la mașină. Exact pentru asta pune Apple stickere în cutiile produselor 😀