O femeie a infruntat hipotermia pentru a-si salva iPhone-ul dintr-un lac

O femeie din China aproape ca si-a riscat sanatatea pentru a-si salva terminalul iPhone 5 scapat intr-un lac din China, ea intrand in apa in conditiile in care temperatura acestuia era cel mai probabil mai mica de 0 grade intr-o zi in care temperatura a oscilat intre -2 si 9 grade celsius.

Femeia din imaginea de mai jos a sarit imediat in lacul Longtan dintr-un oras al Chinei dupa ce si-a scapat din greseala terminalul iPhone 5 in apa, imaginea facand inconjurul internetului la doar cateva ore dupa ce a fost inregistrata de catre unul dintre martorii operatiunii de salvare.

Multi au pus in discutie faptul ca sanatatea femeii este mai putin importanta decat acel iPhone 5, insa daca ne gandim ca in China unele persoane isi vand organe pentru a cumpara produsele Apple, atunci poate ca acest gest nu mai pare chiar atat de neobisnuit.

Din pacate foarte multe persoane pun mai mult pret pe gadget-urile care s-ar putea strica decat pe propria viata, insa in acest caz apa avea doar doi metru adancime, asa ca sansele ca femeia sa se innece nu erau extrem de mari, dar chiar si asa gestul sau nu este unul demn de lauda.

femeie scapat iphone apa

femeie s

12 COMENTARII

  1. Stau si ma intreb , oare cum e posibil sa sari intr-un lac in care temperatura apei e mai mica de 0 grade? Credeam ca la 0 grade apa ingheata. Sau poate ma insel ??

  2. Natura ne surprinde de multe ori cu paradoxuri. Ești bine informat despre temperatura de îngheț a apei, dar, în anumite situații, apa își menține starea de agregare lichidă chiar și la câteva grade Celsius sub zero. Salinitatea apei, adâncimea, media termică în perioada imediat precedentă evenimentului – sunt factori care pot influența temperatura de îngheț a apei.