Prima Pagina Steve Jobs Steve Jobs ar fi implinit 61 de ani astazi

Steve Jobs ar fi implinit 61 de ani astazi

Daca Steve Jobs ar fi trait, atunci astazi ar fi fost ziua lui si ar fi implinit 61 de ani, iar Tim Cook a tinut sa marcheze momentul cu un mesaj publicat pe propriul cont Twitter in care a mentionat un citat al fostului CEO al companiei Apple care se potriveste perfect cu felul in care a trait el.

Unii dintre voi stiu deja ca Steve Jobs a intrat in nefiinta pe 5 octombrie 2011, insa in cei 56 de ani de viata a reusit sa schimbe lumea in care traim si este in continuare creditat pentru modul in care au evoluat foarte multe tehnologii folosite astazi.

Desi nu mai este printre noi, Steve Jobs ramane viu in memoria tuturor, el fiind amintit aproape zilnic de catre o publicat de pe planeta, compania Apple urmand a il omagia inclusiv in noul sau Apple Campus 2, desi deocamdata nu se stie exact in ce mod.

Steve Jobs a fost unul dintre cei mai mari inovatori care a trait vreodata pe planeta pamant si lumea are nevoie de inca un Steve.

 • disqus_DPH51pchVl

  keynote-ul facut in ianurie 2007 cred ca e cea mai buna prezentarea a unui produs

 • alexandru20

  R.I.P STEVE JOBS!!

 • Barbra Raica

  RIP Steve Jobs!

 • Gotti

  :)) Foarte tare finalul, bravo 🙂

 • John McClane

  Anul trecut am vizitat Apple si casa unde Steve Jobs a inceput sa lucreze. Erau semne pe strada cum ca nu ai voie sa te apropii de casa si ca poze/filmari se pot face doar de pe trotuar. Chiar si asa am avut un gol in stomac…! ;(