Apple a lansat o actualizare pentru Smart Keyboard

In cursul acestei zile compania Apple a lansat o actualizare pentru Smart Keyboard, tastatura pe care o vinde impreuna cu iPad Pro pe piata in momentul de fata, cei din Cupertino gandind accesoriul astfel incat software-ul sau sa poata fi actualizat exact precum iOS-ul.

Pentru ca accesoriul avea nevoie de o actualizare pentru a rezolva probleme de functionare, compania Apple a lansat update-ul in cursul acestei zile si posesorii de tablete iPad Pro cu Smart Keyboard conectata au primit un mesaj de alerta care le spunea ca il pot face.

Dupa cum puteti vedea din imaginea de mai jos, actualizarea se face direct in ecranul tabletei iPad Pro si progresul instalarii este afisat pentru utilizatori astfel incat acestia sa stie cat de repede se instaleaza modificarea in husa cu tastatura pentru tableta.

Actualizarea lansata astazi pentru Smart Keyboard rezolva o problema care deschidea ecranul tabletei iPad Pro in mod aleator atunci cand accesoriul era conectat la tableta, asa ca de acum incolo uitilizatorii nu vor mai fi speriati de deschdierea spontana a ecranului.

actualizare Apple Keyboard - iDevice.ro