Filmul Steve Jobs nu a castigat vreun premiu Oscar

Premiile Oscar 2016 au fost acordate in cursul noptii trecute si desi filmul Steve Jobs a generat 3 nominalizari pentru unii dintre cei care au fost implicati in producerea sa, din pacate niciuna dintre nominalizari nu s-a terminat cu un premiu castigat.

Michael Fassbender a fost nominalizat pentru premiul acordat celui mai bun actor intr-un film secundar si Kate Winslet a fost nominalizata pentru premiul celei mai bune actrite intr-un rol secundar, ambii fiind deja premiati pentru aceste roluluri la inceputul acestui an.

Premiul Oscar 2016 in categoria in care a fost nominalizat Michael Fassbender a fost castigat, in sfarsit, de catre Leonardo DiCaprio, in timp ce Kate Winslet a fost intrecuta de catre Alicia Vikander pentru interpretarea sa din filmul The Danish Girl.

Filmul Steve Jobs nu a reusit inca sa acopere prin incasari cheltuielile facute de catre Universal pentru producerea sa, iar cu acest esec la Oscaruri, probabil numarul celor interesati sa vada pelicula va scadea simtitor, in ciuda faptului ca actorii au avut interpretari foarte bune.