Prima Pagina iPhone Primele carcase pentru iPhone SE apar in imagini

Primele carcase pentru iPhone SE apar in imagini

Primele carcase pentru iPhone SE apar astazi in doya imagini care din pacate nu elucideaza permanent misterul design-ului pe care noul smartphone Apple il va avea, ele prezentand design-uri contradictorii in baza schitelor aparute pana acum pe internet.

Mai exact, unele carcase pentru iPhone SE sugereaza faptul ca terminalul va avea butonul Power pozitionat in partea superioara dreapta a carcasei, in timp ce altele sugereaza faptul ca el va fi pozitionat in partea laterala dreapta a acesteia.

S-a spus ca iPhone SE va avea un design extrem de apropiat de cel al iPhone 5S, deci butonul Power ar trebui sa fie pozitionat in partea superioara dreapta a carcasei, insa unele zvonuri sustineau ca el va fi mutat in partea laterala dreapta, deci Apple a testat mai multe prototipuri ale dispozitivului.

Fara un consens din partea producatorilor de carcase, nu ne ramane decat sa asteptam ca Apple sa prezinte iPhone SE pe 21 martie si abia atunci vom vedea care dintre aceste schite sau care dintre acesti producatori a avut dreptate, partea buna fiind ca asteptarea va fi scurta.

carcasa iPhone SE - iDevice.ro

carcasa iPhone SE 1 - iDevice.ro

 • alexandru20

  Sper sa fie sus

 • KTA

  Zaone draga cum scurta frate asteptarea 19 zile sunt o eternitate si ceva vorba cantecului😂

 • disqus_qBukxfroTj

  chiar daca e doar de 4 inch sper sa fie butonul pe lateral…personal vad mult mai practic si usor de utilizat pozitionarea lui asa….ciudat tare ca in mom de fata avem designul de carcasa pe 2 tipuri de SE…..oare sa fi tinut atat de bine apple ascuns proiectul lor incat producatorii de carcase sa stie dimensiunile dar nu si pozitionarea butonului si gen sa isi fi luat masuri de precautie sa creeze cate 2 loturi cu buton sus si cu buton lateral just in case…..?

 • disqus_qBukxfroTj

  ps:acum observ ca husa de pe cana are exact tipul de butoane de pe 6s (alungite) iar cea de sus ,facuta de pe unele schematecs-uri are modelul de butoane de pe 5s (circulare) …..nu mai este totusi mult si vedem exact 🙂

 • emylo

  Ii o prostie asta cu iphone 5se, de ce s-ar întoarce apple la iphone 5? Urmează 7’le sau asa ii normal după numărul 6 urmează numărul 7 nu 5.
  Au trecut de la ecrane mici la cele mari și acuma se întoarce la cele mici.Maine poimâine vedem știri ca se lansează din nou iphone 2g cu carcasa de titan și ecran 2k

 • xabriell02

  Nu e o prostie deloc
  Eu de exemplu i-l aștept sa dau 6s pe acest SE
  e prea mare 6 pentru unii care sau obișnuit cu 5s

 • xabriell02

  Si 5s este puțin depășit
  Așa ca este foarte bine ca ii face un update la 5s
  O sa renunțe mulți la 6 pentru acest SE

 • KTA

  Si eu dau 6s plus pentru 5SE😀

 • Pingback: Noi carcase pentru iPhone SE confirma design-ul ales de Apple | iDevice.ro()

 • emylo

  KTA haideți ca va dau eu 5s și îmi dai 6s plusu tău de care zici ca îl ai și nu îți place, schimb le schimb fără nici un fel de diferența, ce zici?

 • KTA

  Fi cuminte emylo, am i6s plus, ti l as ds la schimb cu 5s, dar asta ar insrmna sa am 2 i5s,deoarece am si un 5s.Asa ca imi pare rau dar e necastigator pentru tine.
  Si acum ca sa fie pe intelesul tau si al celor ca tine:
  DA imi voi lua 5SE de 64GB si cel mai probabil 6S plus il voi vinde sau il voi face cadou , da cadou nepotului meu.😜😜😜