Primele carcase pentru iPhone SE apar in imagini

Primele carcase pentru iPhone SE apar astazi in doya imagini care din pacate nu elucideaza permanent misterul design-ului pe care noul smartphone Apple il va avea, ele prezentand design-uri contradictorii in baza schitelor aparute pana acum pe internet.

Mai exact, unele carcase pentru iPhone SE sugereaza faptul ca terminalul va avea butonul Power pozitionat in partea superioara dreapta a carcasei, in timp ce altele sugereaza faptul ca el va fi pozitionat in partea laterala dreapta a acesteia.

S-a spus ca iPhone SE va avea un design extrem de apropiat de cel al iPhone 5S, deci butonul Power ar trebui sa fie pozitionat in partea superioara dreapta a carcasei, insa unele zvonuri sustineau ca el va fi mutat in partea laterala dreapta, deci Apple a testat mai multe prototipuri ale dispozitivului.

Fara un consens din partea producatorilor de carcase, nu ne ramane decat sa asteptam ca Apple sa prezinte iPhone SE pe 21 martie si abia atunci vom vedea care dintre aceste schite sau care dintre acesti producatori a avut dreptate, partea buna fiind ca asteptarea va fi scurta.

carcasa iPhone SE - iDevice.ro

carcasa iPhone SE 1 - iDevice.ro