Noi carcase pentru iPhone SE confirma design-ul ales de Apple

Ieri v-am aratat primele carcase pentru iPhone SE, ele venind direct din China, tara in care producatorii de accesorii se grabesc sa aduca pe piata carcase sau huse inainte ca un smartphone sa fie efectiv anuntat de catre producator, fabricarea lor avand la baza schite ale produsului furate in fabricile producatorului.

Aseara vedeam carcase care prezentau o viziune contradictorie asupra design-ului iPhone SE, iar asta deoarece unele aveau butonul Power pozitionat in partea superioara dreapta a carcasei, in timp ce altele il aveau pozitionat in partea laterala dreapta a carcasei, diferenta fiind majora.

Carcasele pentru iPhone SE prezentate astazi au un locas pentru butonul Power creat un partea superioara dreapta a carcasei, iar daca ar fi sa ne luam dupa ele, atunci am putea spune ca diferentele dintre iPhone SE si iPhone 5S vor fi minore, cand vine vorba despre design.

Stim deja ca iPhone SE arata ca iPhone 5S, in cea mai mare parte, insa compania Apple a facut si cateva schimbari in ceea ce priveste design-ul carcasei, una dintre ele avand legatura cu pozitionarea butonului Home, sau cel putin asta sustin unele zvonuri aparute pana acum.

carcase iPhone SE - iDevice.ro

Carcasele pentru iPhone SE aparute astazi sunt facute in baza unor schite furate din fabrica unui partener al companiei Apple, iar materialele de marketing au denumirea iPhone 5se, deci ele sunt facute de ceva vreme, numele terminalului putand fi altul.

In general producatorii de accesorii fac pariuri de zeci de mii de dolari cu producerea de accesorii inainte ca un produs sa apara pe piata, iar in cazul iPhone SE unii ar putea pierde multi bani cu adoptarea unui design gresit pentru carcasa oferita spre vanzare.

carcase iPhone SE 1 - iDevice.ro

carcase iPhone SE 2 - iDevice.ro

carcase iPhone SE 3 - iDevice.ro

3 COMENTARII