HTC 10 – schimbarea de branding pentru smartphone-urile de top ale HTC

1

Compania HTC se pregateste sa prezinte si sa lanseze un nou smartphone premium pentru utilizatori, iar conform unui zvon aparut astazi, denumirea sa urmeaza sa fie HTC 10 si nu HTC One M10, asa cum s-a crezut in baza strategiei trecute de alegere a denumirilor.

Practic HTC face un rebranding pentru seria sa de smartphone-uri premium prin evitarea folosirii denumirii HTC One M10, insa utilizarea doar a brand-ului HTC 10 nu pare a fi o idee chiar atat de buna deoarece multi utilizatori ar putea fi confuzi.

Este adevarat ca denumirea HTC 10 este mai usor de retinut decat denumirea HTC One M10, insa ca sa fiu complet sincer, cred ca taiwanezii fac o greseala pentru ca renunta la un brand cunoscut international pentru ceva ce da de inteles ca ar fi vorba despre un smartphone.

Adica foarte multe persoane care aud combinatia HTC One se gandesc direct la un smartphone, insa o combinatie dintre denumirea HTC si o cifra nu sugereaza absolut nimic, insa daca taiwanezii considera ca aceasta strategie este, buna atunci probabil au o cercetare amanuntita in spate.

Acestea fiind spuse, HTC 10 urmeaza sa fie prezentat de catre compania HTC in cursul aceste luni, lansarea oficiala urmand a avea loc luna viitoare, insa deocamdata nu se cunosc date clare nici pentru una, nici pentru cealalta.

HTC 10 - iDevice.ro