Apple blocheaza reparatiile pentru o serie de Mac-uri

In cursul zilelor trecute compania Apple a actualizat lista produselor pentru care nu mai efectueaza reparatii in service-urile sale sau cele autorizate in intreaga lume, o serie de Mac-uri lansate in 2010 ramanand acum fara suport din partea americanilor.

Mai exact, MacBook Pro 15 inch 2010, MacBook Pro 17 inch 2010 si Xserve 2009 nu mai pot fi reparate acum in niciuna dintre locatiile in care Apple face in mod normal reparatii pentru produse vandute pe intreaga planeta, as ca daca inca mai detineti unul, va va fi greu sa il reparati.

Compania Apple opreste in mod normal reparatiile pentru produsele care au fost lansate cu minim 5 ani in urma deoarece ii este greu sa mai gaseasca componente pentru ele, asa ca schimbarea este perfect normala, chiar si pentru alti producatori.

Acum trei luni compania Apple a blocat reparatiile pentru o alta serie de produse, printre care si Mac-uri, iar anual face acelasi lucru cu produsele pentru care nu mai poate oferi suport in vederea rezolvarii problemelor hardware existente.