Samsung Galaxy S7 are autonomie mai slaba decat iPhone 6S

Samsung Galaxy S7 are autonomie mai slaba decat iPhone 6S intr-un prim test facut pentru a vedea cat de mult poate functiona acest terminal, dar si Galaxy S7 Edge in comparatie cu predecesoarele lor dar si cu alte smartphone-uri disponibile pe piata.

In acest test, Samsung Galaxy S7 are o autonomie de 6 ore si 37 de minute, in timp ce Galaxy S7 Edge are o autonomie de 7 ore si 18 minute, asta in timp ce Samsung Galaxy S6 are o autonomie de 7 ore si 14 minute, in timp ce iPhone 6S atinge 8 ore si minute.

Diferenta in autonomie dintre Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S7 este surprinzatoare avand in vedere faptul ca noul terminal are o baterie a carei capacitate este cu 500 mAh mai mare, asta in timp ce iPhone 6S are o baterie cu 800 mAh mai mica.

Desi autonomia este mai mica in test, Samsung Galaxy S7 se incarca mult mai repede decat iPhone 6S, in doar 88 de minute fata de 150 de minute, Galaxy S7 Edge incarcandu-se in 99 de minute, Galaxy S6 avand nevoie de doar 78 de minute pentru incarcare.

autonomie Samsung Galaxy S7

Terminalul testat este modelul cu procesor Qualcomm Snapdragon 820 si nu cel cu procesor Exynoss, asa ca intre ele ar trebui sa fie o diferenta in ceea ce priveste autonomia bateriei, insa nimeni nu stie cat de mare sau mica ar putea fi ea.

Ca sa fiu complet sincer, cred ca rezultatul acestui test nu este chiar atat de aproape de realitate si ca iPhone 6S are autonomie mai proasta decat Samsung Galaxy S7, iar acest lucru cred ca il pot confirma multi dintre voi in baza experientei de utilizare a terminalului Apple.