Apple implementeaza o noua schimbare pentru aplicatia Muzica

Foarte recent compania Apple a implementat o schimbare destul de interesanta pentru aplicatia Muzica, Music, disponibila in terminalele noastre, meniul Radio al Apple Music afisand acum informatii noi pentru utilizatorii care folosesc serviciul.

Mai exact, in meniul Radio din aplicatia Muzica, utilizatorii Apple Music din anumite tari de pe glob vor vedea acum numele emisiunii care este activa in acel moment impreuna cu o coperta a sa si informatii privind moderatorul emisiunii sau invitatii.

Pana recent Apple afisa doar o imagine statica a Beats 1 Radio si le recomanda utilizatorilor sa asculte postul de radio, insa acum toti cei care folosesc serviciul pot afla ce emisiune este in desfasurare fara a mai deschide efectiv stream-ul radio.

Desi schimbarea poate fi privita de catre multi ca fiind benefica, Apple si-ar putea reduce serios numarul de ascultatori pentru serviciu in urma acestei schimbari deoarece multi ar putea evita sa mai deschida stream-ul audio daca o anumita emisiune este in derulare.

Schimbarea este vizibila in iOS 9.2.1 si iOS 9.3 beta in anumite tari, posibil si in Romania, desi mie nu mi-a aparut inca.

Apple Music Beats 1 Radio

3 COMENTARII