O noua carcasa pentru iPad Pro 9.7 inch dezvaluie caracteristicile tabletei

O noua carcasa pentru iPad Pro 9.7 inch a aparut in cursul acestei zile pe internet, ea confirmand unele dintre zvonurile aparute pana acum care afirmau ca noua tableta va avea unele dintre caracteristicile pe care compania Apple le ofera in momentul de fata doar pentru tableta cu ecran de 12.9 inch.

Mai exact, iPad Pro 9.7 inch cu Smart Connector si patru difuzoare este confirmata de catre aceasta carcasa aparuta in cursul acestei zile, zvonuri si schite aparute in trecut sugerand exact aceeasi schimbare pregatita de catre Apple pentru tableta sa.

iPad Pro 9.7 inch urmeaza sa fie doar o versiune mai mica a actualei iPad Pro, iar in ceea ce priveste caracteristicile produsului nu ar urma sa existe diferente, cel putin asta ne spun toate informatiile care au fost publicate pana in momentul de fata multumita unor surse apropiate Apple.

Avand in vedere ca iPad Pro 9.7 inch va avea Smart Connector, este clar ca Apple Pencil va putea fi utilizat pe acest produs, dar si ca Smart Keyboard va functiona deasemenea, Apple pregatind o versiune mai mica si mai potrivita pentru ecranul de 9.7 inch.

carcasa iPad Pro 9.7 inch

iPad Pro 9.7 inch urmeaza sa fie prezentata de catre compania Apple impreuna cu iPhone SE in cadrul unei conferinte ce urmeaza sa aiba loc pe data de 21 martie, lansarea ambelor produse urmand a avea loc cel mai devreme pe data de 25 martie.

carcasa iPad Pro 9.7 inch 1

carcasa iPad Pro 9.7 inch 2

carcasa iPad Pro 9.7 inch 3