HTC 10 argintiu dezvaluit in primele imagini

HTC 10 argintiu este prezentat astazi in primele imagini, noul smartphone al celor de la HTC urmand a fi prezentat in cursul acestei luni pe piata, imaginile aparute astazi aratandu-ne cat se poate de clar design-ul pe care viitorul produs il va avea.

Desi multa lume astepta o schimbare majora pentru design-ul HTC 10 fata de HTC One M9, din pacate aceste imagini ne demonstreaza faptul ca deocamdata compania HTC nu este pregatita sa ofere ceva diferit pentru fanii sai din lumea intreaga.

Anul trecut fostul CEO al HTC a afirmat ca a sa companie nu intentioneaza sa modifice un design doar pentru ca lumea vrea acest lucru, iar strategia s-a dovedit a fi gresita, insa din pacate observam ca si in 2016 ea va fi in continuare aplicata de catre taiwanezi.

Partea buna in toata aceasta situatie este ca HTC 10 nu seamana cu iPhone 6S, asa cum se credea pana acum, insa partea proasta este ca daca HTC nu vine cu ceva nou atunci utilizatorii nu vor fi motivati sa cumpere produsul, iar Apple si Samsung raman lideri supremi ai pietei smartphone-urilor.

Voi ce parere aveti despre design-ul HTC 10 ?

HTC 10 argintiu

HTC 10 argintiu 1