Aplicatia Telegram a fost actualizata, iata noutatile

Telegram Messenger este o aplicatie alternativa WhatsApp Messenger care are peste 400 de milioane de utilizatori in lumea intreaga si ofera o functionalitate chiar mai buna decat cea a platformei detinute de catre compania Facebook.

Aplicatia Telegram a fost actualizata in cursul noptii trecute, noua versiune permitand adaugarea a pana la 5000 de membri in grupurile de conversatii, acestea putand fi convertite in supergrupuri, grupurile pot fi acum publice pentru a fi accesate de oricine, mesajele importante din ele putand fi afisate in partea superioara a ecranului, asta in timp ce altele pot fi sterse sau raportate ca spam, utilizatorii putand fi blocati din grupuri.

  • Groups can now have 5,000 members (up from 1,000)
  • Groups of any size may be converted to supergroups
  • Make your group public by setting up a public link – anyone will be able to view the chat and join it
  • Pin messages to keep important updates visible and notify all members
  • Select messages to delete, report as spam, block users, or remove all messages from a user

Separat, Telegram Messenger contine rezolvari de probleme si alte cateva noutati mai putin importante pe care le puteti descoperi in lista de schimbari vizibila mai sus.

Aplicatia Telegram Messenger este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.

1 COMENTARIU

  1. telegram imi place mai mult ca whatsapp dar din pacate nu e asa de populara. din toata agenda mea de contacte(200 numere) numai 4 au instalat telegram pe cand whatsapp mai bine de jumate.